Pages

Grab A Button


Wednesday, June 13

Segmen Mari Berhijab ( fizgraphic.com ) & header baru 'la sangat'












COMEL :D




Assalamualaikum :)




ok.nak join segmen ni.Boleh dapat doodle comel itu.huhu






Syarat-syarat penyertaan :










1. Buat entry bertajuk Segmen : Mari Berhijab dan tempek banner atas tue
✔ ok dah
 : Mari Berhijab dan tempek banner atas tue
2. Sila LIKE page nie ---> http://bit.ly/NxpfVz
✔ dah like

3. Tengok juga website di ---> http://bit.ly/L1YhDZ
✔ dah jugak

4. Berikan nama dan warna yang korang nak. (code warna pown boleh)
✔ Nak warna hitam & merah
Nama Nur Amirah Hasyimah

5. Kalau belum follow blog nie, sila lah follow. Tiada paksaan.
dah follow

6. Ajak kawan blogger yang lain untuk join segmen nie.

7. Mesti lihat page  nie.

✔ dah :)








P/s : dah ambik banyak freebies dari blog ni.
semua comel-comel sangat.hoho.Sebab hari tu ambik dekat page INI



(siap curi pastu buat header.teruk betul :P)




doodle comel kat header blog ni ambik kat sini ==> http://www.fizgraphic.com/p/idea-think-and-design.html

jom terjah.ada banyak doodle yang super duper comel :D





1 comment:

Hafizzi Aziz said...

Doodle.

http://3.bp.blogspot.com/-gDvEBGLeGa8/T9ynyJ8GroI/AAAAAAAAJVw/Oxm_-CPoyGY/s1600/Nur+Amirah.png

Large Grey Polka Dot Pointer
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...